Rajaportin hieroja Tuomas Tolpo urheiluhieroja Pispalan valtatie 9, 33250 Tampere puh. 050 568 0735

  • Hieronta sopimuksen mukaan

Tuomas Tolpo, urheiluhieroja

Tarjoan klassista hierontaa, urheiluhierontaa ja turvehoitoja yksilöllisesti sinun tarpeitasi ajatellen.

KLASSINEN HIERONTA on hyvä keino rentoutua ja poistaa lihaksista jännitteitä, jolloin myös verenkierto paranee poistaen päänsärkyä, stressiä ja lihaskipuja. Hieronta toimii tehokkaimmin säännöllisesti otettuna tai kuuri muotoisesti, mutta jo yksikin kerta helpottaa ja tuo hyvän olon.

URHEILUHIERONTA valmistaa lihaksia urheilusuoritukseen lisäten suorituskykyä sekä palauttaen niitä suorituksen jälkeen. Urheiluhieronta poistaa lihaksista jännitteitä ja kuona-aineita. Sillä vaikutetaan lihasten venyvyyteen, nivelten liikkuvuuteen, vammojen ehkäisyyn ja hoitoon sekä yleiseen hyvinvointiin.

TURVEHOITO on hoitokeino, jossa käytetään turvetta kehon rentouttamiseen ja puhdistamiseen. Se on tehokas hoitomuoto mm. reumaattisten särkyjen lieventämiseen ja tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin. Hoitoturve helpottaa iho-ongelmia, kuten psoriasista, aknea, atooppista ihottumaa ja hiuspohjan ongelmia. Sitä käytetään myös vaihdevuosivaivoihin, selluliitin poistoon ja rasitusvammojen hoitoon.

Turvehoidossa selän alueelle levitetään lämmin turve. Turve peitetään kelmulla ja lämpöpakkauksilla ja annetaan sen bioaktiivisten ainesosien vaikuttaa. Samalla hierotaan halutessasi jalat, kädet tai pää. Syvälle asti lämmenneet lihakset hierotaan huolella. Hoidon aikana turve pestään pois eikä erillistä peseytymistä tarvita.

Käyttämäni hoitoturve on syvältä suosta käsin nostettua tuhansia vuosia vanhaa rahkasaraturvetta. Se on tutkittu puhdas luonnontuote, jossa ei ole mitään lisäaineita.

Sekä urheiluhieronta, klassinen hieronta että turvehoidot soveltuvat kaikille iästä, koosta tai urheilutaustasta riippumatta. Turvehoidon ja hieronnan voit myös yhdistää saunomiseen.

Minulla on koulutetun hierojan ammattitutkinto Tampereen Urheiluhierojakoulusta. Toimintaani valvoo Valvira ja minua koskee terveydenhuoltoalan vaitiolovelvollisuus.

Ota yhteyttä ja varaa aika tai kysy jos jokin asia hoidoissa askarruttaa.

Tuomas Tolpo
050 568 0735